Uit het nieuws

Bezoek Roy Martina aan Heel Wijs

Dinsdag avond 20 juni organiseerde wij een bijzondere avond voor iedereen die een hart heeft voor nieuw onderwijs en een betere toekomst voor onze kinderen. Roy Martina was hierbij gastspreker.
Roy Martina is een Curaçaos-Nederlands arts die internationaal bekend is geworden door alternatieve geneeswijzen. Vanaf 1970 studeerde Martina geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij ontwikkelde de zogeheten Neuro Emotionele Integratie- (NEI-)therapie, waarvoor hij en zijn trainers zelf therapeuten opleiden, en heeft duizend homeopathische geneesmiddelen ontwikkeld.
Begin maart dit jaar kruisten de paden van Ilse Gooren (oprichter Heel-Wijs) en Roy Martina elkaar. Roy ondersteunt met woord en daad het nieuwe onderwijs concept van Heel-Wijs. Hij is bezig met het opzetten van een Quantum Health & Education center in Suriname.

Bezoek Roy Martina aan Heel Wijs

Roy is ook de founder van https://slaapleren.nl/. Hij heeft ontzettend veel kennis op gebied van Health & Education, precies waar Heel-Wijs voor staat. Deze avond gaan Team Heel-Wijs in dialoog met Roy Martina over de situatie van het huidig onderwijs. Ze delen hun visies en kennis en zijn het roerend over eens dat heel veel kinderen niet langer gedijen in het ‘oude systeem’ dat toe is aan een drastische vernieuwing.
Ontzettend bijzonder en exclusief dat Roy de ruimte heeft genomen in zijn overvolle agenda om gastspreker bij Heel-Wijs te zijn. Het beloofde een ontzettend mooie bijzondere avond te worden en dat was het ook!

Artikel over Heel-Wijs in Peel en Maas juni 2022
Artikel over Heel-Wijs in Peel en Maas juni 2022
Artikel over Heel-Wijs in Peel en Maas juni 2022
Artikel Heel-Wijs in De Limburger