Partners

Wijs werkt samen met partners op het gebied van holistische gezondheid omdat we geloven in een integrale benadering van welzijn. Door samen te werken met partners die dezelfde visie delen, kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen worden omringd door natuurlijke, gezonde en duurzame oplossingen, zowel op school als daarbuiten. Deze samenwerking stelt ons in staat om een omgeving te creëren die het fysieke, mentale en emotionele welzijn van onze kinderen bevordert, en die hen helpt om te groeien tot gezonde en gebalanceerde individuen.

Children of the water

Children of the water

www.childrenofthewater.com
Samen met je kind ga je tijdens onze cursussen op reis van de eerste overlevingstechnieken naar echt zwemmen. Afhankelijk van de leeftijd en ervaring van je kind, kan je op elk onderdeel van het traject instappen, of een specifieke cursus kiezen die het beste past. Na de eerste Self Rescue cursus adviseren we om door te gaan met de vervolg cursussen. Hierna kan je kind echt zwemmen. Zonder zorgen met je kind in en om het water, voor alle kinderen vanaf 9 maanden tot 6 jaar, van overlevings - tot diploma zwemmen.

Oersterk

Oersterk

www.oersterk.nu
Wij zijn OERsterk en willen 1 miljoen mensen oersterk maken. Gezondheid is het grootste kapitaal. Toch nemen veel mensen het voor lief en komen pas in actie als er klachten zijn. De moderne maatschappij rolt een rode loper uit om ongezond oud te worden. Onze genen snappen geen bal van het moderne gedrag. Moeheid, prikkelbaarheid, overgewicht of mentale onrust zijn dan een logisch gevolg. De vitale mens lijkt steeds meer uit te sterven en de gezondheidszorg zal aankomende jaren steeds meer onder druk komen te staan.

Kangen water®

Kangen Water®

www.gezondwaterdrinken.com
Kangen Water® is heerlijk zacht van smaak en een gezond alternatief voor kraan- en flessenwater. Het is rijk aan antioxidanten, hydrateert ons lichaam direct op celniveau en draagt bij aan een gezonde zuurtegraad. Bovendien helpt het bij het ontgiften van ons lichaam en ondersteunt het een optimaal immuunsysteem.

NAÏF

NAïF

www.naifcare.com
Niet alleen met verzorgingsproducten die vriendelijk zijn voor de huid, maar ook voor de planeet. Om ieder kind vanaf de geboorte een goede start mee te geven, werken we samen met meer dan 500 kinderdagverblijven in Nederland. De verzorgingsproducten van Naïf zijn ontwikkeld voor de meest gevoelige babyhuid. Daarom worden onze producten gebruikt op de kinderdagverblijven van Partou, Koningskinderen, Zo kinderopvang en nog vele anderen! Van zink crème op de gevoelige billetjes, tot onze plasticvrije billendoekjes. Al onze producten zijn dermatologisch getest met 0% microplastics en minerale oliën.

GREENJUMP

Greenjump

www.greenjump.nl
Duurzame producten voor kind & baby. Op zoek naar duurzame producten voor je kind of baby? Webshop Greenjump is dé shop voor veilige en milieuvriendelijke producten voor kinderen, baby’s en voor in huis. Greenjump wil met betaalbare producten iedereen de kans geven om een groen sprongetje te maken in zijn of haar leven. Bij Greenjump vind je meer dan 2.000 artikelen van merken die het maken van mooie producten net zo belangrijk vinden als eco, bio en fair produceren

Zechsal

Zechsal

www.zechsal.nl
Het werkzame bestanddeel in Zechsal is magnesiumchloride, een mineraal in een pure en krachtige vorm. Wist u dat magnesium in de top drie staat van de meest essentiële levensbehoeftes van de mens? Zechsal is goed voor lichaam en geest. Het lichaamseigen magnesium draagt bij aan ontspanning en balans. Niet voor niets wordt magnesium wel het anti-stress mineraal genoemd. Magnesium is een belangrijke bron voor de energievoorziening en werkt als een natuurlijke tranquilizer.

Dekkers fietsen

DEKKERS FIETSEN

www.dekkerstweewielers.nl
Bij Dekkers geloven we in de vrijheid die door fietsenmogelijk wordt gemaakt. Een vakantiefietser op wereldreis, iemand met een beperking op een zorgfiets, weer lekker er op uit met een e-bike of op zondag lekker de wind door de haren op de mountainbike. Bij onze klanten leidt dit iedere keer weer tot een grote glimlach. Dit is waar wij iedere dag voor opstaan. Dekkers Business Bikes zakelijke fietsoplossingen, Dekkers Tweewielers heeft speciaal voor de zakelijke markt diverse mobiliteitsoplossingen op het gebied van (elektrische) fietsen.

VITAKRUID

Het Vitakruid DNA

www.vitakruid.nl
Hoe wij denken, werken en doen. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om de beste versie van zichzelf te zijn. Wie je ook bent, wat je ook doet, waar je ook heen wilt. Daarom ontwikkelen we hoogwaardige voedingssupplementen én adviseren we je wat het beste is voor jou als individu.

vrolyck

Vrolyck

www.vrolyck.nl
Vrolyck - Avontuurlijk buitenspeelgoed Laat kinderen buiten spelen, waar ze zelf op avontuur gaan, vriendjes maken en spelenderwijs van elkaar en de natuur leren. Vrolyck biedt duurzaam speelmateriaal aan dat in dit concept past. De producten geven kinderen ruimte voor eigen creativiteit, waardoor een speelmoment - alleen of met vriendjes - altijd weer anders is. Al het speelgoed wordt geselecteerd op voorwaarde dat het kinderen verbindt met de natuur en dat het merk met aandacht voor mens en natuur handelt en produceert. Vrolyck zorgt ervoor dat elk product veilig en van hoge kwaliteit is, zodat ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen laten spelen. Kom je ook buitenspelen?