Health

Health & Education gericht op preventie

Ons holistisch onderwijs legt de nadruk op gezonde, biologische voeding, waarbij we het belang van voedselproductie en duurzaamheid benadrukken. Leerlingen nemen actief deel aan het proces, van zaad tot maaltijd, om een dieper begrip te ontwikkelen van gezonde voeding en duurzaamheid. We bieden dagelijks een gezamenlijke maaltijd aan, bereid met ingrediënten uit onze eigen moestuin, waardoor kinderen bewuster eten en de voeding krijgen die ze nodig hebben voor hun ontwikkeling.

Heel-Wijs114

Ontspanning

Naast fysieke gezondheid hechten we waarde aan ontspanning en innerlijke rust.

We integreren mindfulness en rustmomenten gedurende de dag om de aandacht te vergroten en emotionele intelligentie te ontwikkelen.

 

Zorgboom

Ons Health & Education concept richt zich op preventie. 

Bij zorgvragen vanuit het gezin bieden we ruimte voor ondersteuning door onze experts. We streven ernaar elk kind de juiste zorg te bieden die nodig is om in balans te blijven, zowel preventief als curatief.

Beweging

Buitenonderwijs en bewegend leren vormen een groot deel van ons curriculum, wat zowel de fysieke als mentale ontwikkeling bevordert.

Mindset

We stimuleren een positieve mindset, oplossingsgericht denken en open communicatie, zodat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich vrij voelen om te uiten wat hen bezighoudt.

Zingeving

We gaan op zoek naar de talenten van elk kind en stimuleren reflectie op wat hun leven zin geeft.

We moedigen kinderen aan om zelf te onderzoeken waarom ze bepaalde dingen wel of niet leuk vinden en hoe ze hier positief mee om kunnen gaan.

Heel-Wijs114