Partners

Wijs werkt samen met partners op het gebied van holistische gezondheid omdat we geloven in een integrale benadering van welzijn. Door samen te werken met partners die dezelfde visie delen, kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen worden omringd door natuurlijke, gezonde en duurzame oplossingen, zowel op school als daarbuiten. Deze samenwerking stelt ons in staat om een omgeving te creëren die het fysieke, mentale en emotionele welzijn van onze kinderen bevordert, en die hen helpt om te groeien tot gezonde en gebalanceerde individuen.

Children of the water

www.childrenofthewater.com

Children of the water

Samen met je kind ga je tijdens onze cursussen op reis van de eerste overlevingstechnieken naar echt zwemmen. Afhankelijk van de leeftijd en ervaring van je kind, kan je op elk onderdeel van het traject instappen, of een specifieke cursus kiezen die het beste past.

Na de eerste Self Rescue cursus adviseren we om door te gaan met de vervolg cursussen. Hierna kan je kind echt zwemmen.

Dekkers fietsen

www.dekkerstweewielers.nl

Dekkers fietsen met een lach

Bij Dekkers geloven we in de vrijheid die door fietsenmogelijk wordt gemaakt. Een vakantiefietser op wereldreis, iemand met een beperking op een zorgfiets, weer lekker er op uit met een e-bike of op zondag lekker de wind door de haren op de mountainbike. Bij onze klanten leidt dit iedere keer weer tot een grote glimlach. Dit is waar wij iedere dag voor opstaan.

Kangen water®

www.gezondwaterdrinken.com

Kangen Water®

Kangen Water® is heerlijk zacht van smaak en het is een gezond alternatief voor kraan- en flessenwater. Het is rijk aan antioxidanten, het hydrateert ons lichaam direct op celniveau en draagt bij aan een gezonde zuurtegraad van ons lichaam.

OERsterk

www.oersterk.nu

OERsterk

Wij zijn OERsterk en willen 1 miljoen mensen oersterk maken. Gezondheid is het grootste kapitaal. Toch nemen veel mensen het voor lief en komen pas in actie als er klachten zijn. De moderne maatschappij rolt een rode loper uit om ongezond oud te worden. Onze genen snappen geen bal van het moderne gedrag. Moeheid, prikkelbaarheid, overgewicht of mentale onrust zijn dan een logisch gevolg. De vitale mens lijkt steeds meer uit te sterven en de gezondheidszorg zal aankomende jaren steeds meer onder druk komen te staan.

VITAKRUID

www.vitakruid.nl

Het Vitakruid DNA

ZECHSAL

www.zechsal.nl

Zechsal

Het werkzame bestanddeel in Zechsal is magnesiumchloride, een mineraal in een pure en krachtige vorm. 

Wist u dat magnesium in de top drie staat van de meest essentiële levensbehoeftes van de mens?

Zechsal is goed voor lichaam en geest. Het lichaamseigen magnesium draagt bij aan ontspanning en balans. Niet voor niets wordt magnesium wel het anti-stress mineraal genoemd. Magnesium is een belangrijke bron voor de energievoorziening en werkt als een natuurlijke tranquilizer.

NAÏF

www.naifcare.com

NAïF

Niet alleen met verzorgingsproducten die vriendelijk zijn voor de huid, maar ook voor de planeet. Om ieder kind vanaf de geboorte een goede start mee te geven, werken we samen met meer dan 500 kinderdagverblijven in Nederland. 

De verzorgingsproducten van Naïf zijn ontwikkeld voor de meest gevoelige babyhuid. Daarom worden onze producten gebruikt op de kinderdagverblijven van Partou, Koningskinderen, Zo kinderopvang en nog vele anderen! Van zink crème op de gevoelige billetjes, tot onze plasticvrije billendoekjes. Al onze producten zijn dermatologisch getest met 0% microplastics en minerale oliën.

GREENJUMP

www.greenjump.nl

Greenjump

 

Duurzame producten voor kind & baby

Op zoek naar duurzame producten voor je kind of baby? Webshop Greenjump is dé shop voor veilige en milieuvriendelijke producten voor kinderen, baby’s en voor in huis. Greenjump wil met betaalbare producten iedereen de kans geven om een groen sprongetje te maken in zijn of haar leven.

Bij Greenjump vind je meer dan 2.000 artikelen van merken die het maken van mooie producten net zo belangrijk vinden als eco, bio en fair produceren