Selecteer een pagina

Investeren

Investeren in het onderwijs van de toekomst

Ben jij gepassioneerd over het creëren van een gezondere toekomst voor onze kinderen? Wil je een rol spelen in een maatschappelijke omslag, waarbij de focus verschuift van ziekte en genezing naar preventie en gezondheid? Investeer in Heel Wijs!

Onze International Holistic Health & Education Ground is een vernieuwend onderwijsconcept waar een kind zich fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel ontwikkeld.
Helaas wordt onze visie op onderwijs, die afwijkt van het reguliere systeem, niet bekostigd door datzelfde systeem. Daarom is Heel-Wijs op zoek naar investeerders.

Ben jij de persoon die enthousiast wordt van Heel Wijs? Laten we dan kennis maken.

Locaties

Bent u eigenaar van een prachtige locatie die bruist van het potentieel en die perfect zou zijn voor ons innovatieve onderwijsconcept? Bij Heel-Wijs zijn we altijd op zoek naar unieke plekken die kinderen de ruimte geven om zich fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel te ontwikkelen. Wij zien locaties niet enkel als gebouwen, maar als een verlengstuk van de leerervaring, een plek waar kinderen kunnen groeien en bloeien in een omgeving die hun nieuwsgierigheid prikkelt en hun creativiteit inspireert.