Investeren & Doneren

Wij zoeken investeerders voor ons vernieuwend concept!

Wil jij bijdragen aan een maatschappelijke trendbreuk? Zorgen dat kinderen niet zomaar een toekomst, maar vooral een gezonde toekomst tegemoet gaan? De focus verleggen van ziekte naar gezondheid, van beter maken naar preventie?

Investeer dan in een gezonder onderwijslandschap waar kinderen niet alleen kennis vergaren, maar ook zichzelf leren kennen!

Een landschap waarin  leerkrachten stressvrij zijn en de focus weer hebben op het welzijn van kinderen in plaats van administratie, procedures en toetsresultaten. Omdat Heel-Wijs een andere visie op onderwijs heeft dan het reguliere onderwijs en niet bekostigd wordt door het reguliere systeem is Heel-Wijs op zoek naar investeerders. Ben jij die persoon die enthousiast wordt van onze missie en visie? Laten we kennis maken!

Draag Heel-Wijs een warm hart toe!

Heel-Wijs krijgt op dit moment nog geen subsidie vanuit de overheid. Met behulp van donaties overbruggen wij de periode waarin wij als particuliere school draaien.  Door uw donatie helpt u meer kinderen aan goed onderwijs! Dit zullen wij o.a. gebruiken voor de huisvesting, voor lesmateriaal en de inrichting van de ruimten.

Totaal € -